divendres, 20 de març del 2015

De Dénia a Calp en el Tram



Una de les majors satisfaccions, a banda dels comentaris que es poden fer a les entrades, per a un persona que publica un blog de viatges és que  les persones que ens lligen facen una excursió inspirada en el que hem escrit. També, que complementen el que hem contat. Aquest últim cas és el que va passar quan vaig publicar Capella di San Severo. L'amic Josep Sendra va contestar amb Ferrer i Guàrdia a Perugia

Ara, ha sigut Maluy Benet qui m'ha fet un regal. Ha passat uns dies a Dénia, ha agafat el trenet i ha anat a dinar a La llauradora de Loreto, on diu que van menjar un excel·lent arròs melós de calamars i verdures.


Totes les fotos que teniu ací les ha fetes Maluy, qui, a banda d'escriptora, és també fotògrafa.






Va agafar el Tram per a anar de Dénia a Calp. Maluy ens diu: "És un trenet mot agradable i els paisatges per on va impressionants". Té l'amabilitat de disculpar-se per la qualitat de les fotos (a mi em semblen molt bé) ja que les ha fetes des de dins del tren en marxa i amb el mòbil.




Aprofitant que parlem d'aquesta comarca vos deixe un vídeo sobre l'escaldà de la pansa que ha tingut l'amabilitat d'enviar-me Lluís Fornés.

Finalment, vos convide a l'acte de la presentació de la novel·la UN CAFÉ SOL. També al Facebook hem creat l'esdeveniment a fi que pogueu convidar les vostres amistats.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada