divendres, 15 de maig del 2015

Eleccions autonòmiques i municipals


A través d'aquest mateix blog vos vaig demanar, fa mesos, la participació en les eleccions primàries de Compromís. Ara ha arribat el tercer moment de què vos parlava aleshores: votar el dia 24 de maig. Sempre he pensat, dit i escrit que el dret al vot està per damunt de l'opció política. Per tant, en primer lloc vos demane que no deixeu de votar i, en segon, que voteu les candidatures de Compromís. El nostre quefer en les institucions i el nostre treball junt a tants col·lectius, associacions, plataformes, salvems, etc. ens avalen. No som nous en el panorama polític valencià. No sols hem fet la millor oposició a les Corts i a l'Ajuntament de València, també hem governat a molts pobles del País. Ara, volem governar també la Generalitat. Mònica Oltra ha dit ben clar que en vol ser presidenta. Necessitem, per higiene democràtica, que Joan Ribó siga l'alcalde de València. Volem que la nostra gent tinga presència, l'augmente o governe, en els ajuntaments d'arreu el País: a Quart de Poblet, a Muro, a Carlet, a Benilloba, a Catarroja, a Elx, a Torrent, a Meliana, a Mislata, a Paiporta...





Per molt que treballem, per molta i bona campanya que fem, res no serà possible si no ens voteu. Així, que vos demane el vot per a Compromís, una coalició d'obediència valenciana.
Quan els nostres caps de llista hagen de reunir-se per a dialogar no vindrà cap secretari general, o similar, de fora a acompanyar-los i a donar, o no, el vist-i-plau. 

Ací deixe un enllaç on trobareu, entre altres informacions,  el programa de govern.

També vull remarcar que no hem demanat cap crèdit bancari, que la campanya la financem amb els nostres recursos. Tot i així necessitem una ajudeta. Si vols, pots comprar paperetes per a la rifa d'una bicicleta artesanal. Passa per la nostra seu de València (carrer Guillem de Castro, 83) i tira'ns una maneta!

Si vols seguir el nostre dia a dia, entra en l'agenda i acompanya'ns. També pots estar al cas a través de:
https://www.facebook.com/coaliciocompromis?fref=ts
https://www.facebook.com/compromispervalencia?fref=ts
@joanribo
@monicaoltra

Moltes gràcies.


8 comentaris:

  1. Sí, per pura higiene democràtica. Per una simple qüestió d'ètica política, cívica i social. Perquè Compromís ha treballat molt i molt bé durant els darrers quatre anys. Perquè no hem de votar partits d'àmbit estatal ni sucursalistes. Perquè el triomf de Compromís amplia el nostre horitzó nacional i social. Perquè hem d'anar més endavant i l'èxit de Compromís ara, fonamenta fermament el nostre futur. Perquè el triomf de Compromís no diluirà el vot valencià en plataformes d'abast estatal i tindrà un més ressò mediàtic a la premsa estatal. Malgrat les diferències que tinc amb algun dirigent i les discrepàncies profundes en qüestions estratègiques, el vot a Compromís, ara i ací, és l'únic útil que ens cohesiona com a poble i que ens permet avançar cap posicions nacionals i socials més ambicioses. Jordi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi, moltes gràcies. Sempre he opinat que els comentaris milloren els articles. En el teu cas és dogma. Pel que fa a les discrepàncies: cal tindre-les, d'altra manera els partits serien sectes i el votants, ramat. La discrepància i el diàleg mouen el creixement democràtic.

      Elimina
  2. Trobe que aquest viatge també és interessant i necessari, necessitem aire fresc!
    Gràcies per la proposta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que ara sí que és "o ara o mai". Si tornen a guanyar els lladres no sé què serà de nosaltres i del nostre País.

      Elimina
  3. Molt encertada la teua recomanació, un viatge curt i saludable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho crec, que és saludable. Gràcies per visitar el blog i pel teu vot.

      Elimina