dimarts, 15 de desembre del 2015

És el moment. Voteu Compromís-Podem




Com he fet en les votacions anteriors, escric una entrada preelectoral. Ara és per a demanar-vos el vot per a Compromís-Podem en les eleccions generals del pròxim diumenge. 


Com a militant d'Iniciaciva pel Poble Valencià, ho tinc clar. Però potser hi ha algú de vosaltres que no. Per tant, estaria ben pagada si la papereta taronja i morada acaba en les vostres mans i la fiqueu en el sobre. En realitat dos paperetes i dos sobres: el del Congrés i el del Senat, no ho oblideu. Jo crec que estem en un moment molt important, decisiu com s'està dient. No és casual que el lema siga És el moment. Ara és l'hora de recuperar  tot el que hem perdut darrerament, és un tren que no podem deixar passar.

Llegiu el programa electoral 1000 propostes per al canvi, que no vos ho conte ningú. Podeu anar fent boca amb un vídeo molt curtet. Punxeu ací.

Aquest altre, és més llarg, però paga la pena sentir al Joan Baldoví en un dels mítins.


En fi, voteu ÉS EL MOMENT per a tenir un grup valencià fort al Congrés, per a tenir una bona interlocució i una millor influència a Madrid. Recuperem els nostres drets. No serà tasca fàcil però vos puc ben assegurar que les llistes  a les dues cambres estan farcides de gent lluitadora que portarà el valencianisme a la capital i no esperarà que vinguen d'allà a preguntar què volem.

Moltes gràcies i recordeu:.



1 comentari:

  1. MIra que és fàcil tirar mà d'un aforisme de Joan Fuster i ja està tot fet. No estaria malament, gens malament, llegir-lo més i citar-lo menys. I què tenim a veure amb Podemos? Jo, com a nacionalista valencià i agermanat als catalans i als illencs, res de res.

    ResponElimina